RSS

Sapa autonivelanta Sapa de nivel Sapa Extrudat de Izolatie

17 oct.

Sunt evidentiate prin teste de laborator caracteristicile amestecului de sapa autonivelanta in stare proaspata si caracteristicile tehnice de rezistente mecanice si proprietatile materialului intarit.

Prezentarea fazelor tehnologice de aplicare a sapei autonivelante pe baza de ciment incepand cu operatiunile de pregatire a stratului suport:

– repararea eventualelor fisuri (din sapa de egalizare sau placa de beton) cu rasini epoxidice cu consistenta fluida, utilizarea si amorsarea suprafetei (sapa de egalizare, placa de beton sau pardoseala ceramica existente) cu amorse specifice, diferentiate pentru suport absorbant si pentru suport neabsorbant.

Prezentarea modalitatilor de preparare si aplicare a amestecului de sapa autonivelanta pe baza de ciment, mecanizat cu pompa prevazuta cu sistem de premalaxare, si aplicarea manuala a amestecului de sapa autonivelanta pe baza de ciment cu fierul de glet.

Amestecul de sapa autonivelanta are intarire rapida dar mai ales timp scurt de uscare deci scade timpul de asteptare inainte de montarea diverselor tipuri de imbracaminti de pardoseli.

Acoperirile care necesita in particular un suport cu o suprafata neteda, lisa si rezistenta la compresiune sunt reprezentate de urmatoarele tipuri de imbracaminti de pardoseli: covor PVC omogen, covor PVC eterogen, covor PVC de trafic intens, covor PVC antistatic, covor PVC pentru activitati sportive, covoare cauciuc pentru sali de sport, covoare cauciuc cu grosime mica de trafic intens, linoleum, pluta, mocheta in dale sau mocheta in suluri, etc.

Pentru mai multe informatii  sau cerere de oferta ne puteti contacta la numerele afisate mai jos sau la adresa de e-mail:

Telefon: 0764.833.879

Telefon: 0734.633.357

E-mail: contactamenajari@yahoo.com

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe octombrie 17, 2015 în Uncategorized

 

Etichete: , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: